Бившата изгора на Димитър Рачков - знойната плеймейтка Анита, вече не

...
Бившата изгора на Димитър Рачков - знойната плеймейтка Анита, вече не
Коментари Харесай

Бившата на Рачков го смени с плувец

Бившата възлюбена на Димитър Рачков - знойната плеймейтка Анита, към този момент не крие заместника му в сърцето си. Блондинката за пръв път сподели новия мъж до себе си на светско събитие в столицата, а след това разгласява и фотоси с възлюбения си в обществените си мрежи. Доскорошната избраница на комика е към този момент в обятията на младия първенец по плуване Петър Маринов, научи " Ретро ".

Момъкът е родом от Южна България, само че сега тренира и живее в Германия. Професионалната му кариера се развивала стремително и жънел орден след медал от всевъзможни международни шампионати и шампионати.

Според осведомени Петър и Анита се срещнали в обществените мрежи, а връзката им била напълно прясна. Няма и година след раздялата с Рачков, 27-годишната красавица към този момент го е не запомнила изцяло. В свое скорошно изявление пък той, без да загатва името й, загатна, че тя е единствената му огромна неточност в живота и единственият човек, за който другояче безпогрешната му вътрешен глас го е подвела.

Актьорът и плеймейтката се разделиха напролет на 2023-та, откакто в продължение на три години живяха на фамилни начала в първокласната къща на Рачков край езерото Панчарево. Разлъката им хвърли в потрес столичния елит, тъй като месеци преди този момент артистът твърдеше, че Анита е сродната му душа, имат проекти за далечното бъдеще, мечтаят и работят за деца. До брак, женитба и наследници обаче по този начин и не се стигна, а по чия самодейност другояче обществената им и пламенна обич секна, по този начин и не се разбра.

Факт е обаче, че младата блондинка съумя да извлече единствено позитиви от любовните си отношения с един от най-известните артисти в България. Освен че натрупа забележителен брой почитатели в обществените мрежи и стана рекламно лице на разнообразни артикули против възнаграждение, Анита съумя да приключи образованието си в УНСС и да се снабди с предопределение в елитна адвокатска фирма за недвижими парцели, където се подвизава като брокер в последната половин година.

Преди това пък Рачков я бил уредил на стаж и в известна родна банка. Наскоро се заприказва, че тв водещият също има нова тръпка, красива столична дизайнерка. Отсега нататък обаче актьорът бил твърдо решен към този момент да не обявява любовите си обществено. Според него точно неприятните очи и клюките провалили двете му най-сериозни връзки — тази с Мария Игнатова и тази е Анита.

В средата на септември Митко навърши 51 години, само че този път чествал в тесен семеен и другарски кръг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР